LEGO DC Batman De Batcave met Batman Batgirl enThe Joker Set - 76272

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Batman

Als je op zoek bent naar een Batman cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar, dan is deze LEGO Batcave de speelset voor jou! De veelzijdige Batcave met Batman, Batgirl en The Joker (76272) stimuleert het zelfvertrouwen, de concentratie en het probleemoplossend vermogen van kleuters. Dit geweldige Batman superhelden speelgoed is...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€24.99

Beste deal bij: Bol

39 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€29.74

€24.99

39% Goedkoper

€40.94

Beschrijving LEGO

Als je op zoek bent naar een Batman cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar, dan is deze LEGO Batcave de speelset voor jou! De veelzijdige Batcave met Batman, Batgirl en The Joker (76272) stimuleert het zelfvertrouwen, de concentratie en het probleemoplossend vermogen van kleuters. Dit geweldige Batman superhelden speelgoed is meer dan alleen een Batcave speelset. Er zijn ook 3 minifiguren (Batman, Batgirl en The Joker), een Batwing speelgoed vliegtuig met inklapbare vleugels, een speelgoed auto om te duwen, een schijfwerper, een gevangenis en leuke accessoires, waaronder een spin die oplicht in het donker. Functies zijn onder meer een katapult...

Als je op zoek bent naar een Batman cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar, dan is deze LEGO Batcave de speelset voor jou! De veelzijdige Batcave met Batman, Batgirl en The Joker (76272) stimuleert het zelfvertrouwen, de concentratie en het probleemoplossend vermogen van kleuters. Dit geweldige Batman superhelden speelgoed is meer dan alleen een Batcave speelset. Er zijn ook 3 minifiguren (Batman, Batgirl en The Joker), een Batwing speelgoed vliegtuig met inklapbare vleugels, een speelgoed auto om te duwen, een schijfwerper, een gevangenis en leuke accessoires, waaronder een spin die oplicht in het donker. Functies zijn onder meer een katapult en 'exploderende' gevangenisdeuren. Na het bouwen vormt de set prachtige Batman kinderkamer decoratie. Dit LEGO Batman bouwpakket voor kinderen wordt geleverd met een startsteenchassis om kinderen op weg te helpen met bouwen en instructies in de vorm van een kleurrijk stripverhaal. Voor nog meer digitaal plezier kunnen bouwers inzoomen, modellen in 3D draaien en hun voortgang bijhouden met de intuïtieve LEGO Builder app. Een geweldig LEGO Batman cadeau voor kleine superhelden! Afmetingen: de Batcave in deze set is ca. 11 cm hoog, 13 cm breed en 6 cm diep. Bevat 184 onderdelen.

Kenmerken
Serie LEGO Batman
Merk LEGO
EAN 5702017590233
Legocode 76272
Leeftijd 99 - 4 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017590233

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DC Batman De Batcave met Batman Batgirl enThe Joker Set - 76272 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017590233 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DC Batman De Batcave met Batman Batgirl enThe Joker Set - 76272' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Batman Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76272

Waar is LEGO DC Batman De Batcave met Batman Batgirl enThe Joker Set - 76272 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DC Batman De Batcave met Batman Batgirl enThe Joker Set - 76272 met het legonummer 76272 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DC Batman De Batcave met Batman Batgirl enThe Joker Set - 76272?

Het lego nummer van LEGO DC Batman De Batcave met Batman Batgirl enThe Joker Set - 76272 is 76272 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DC Batman De Batcave met Batman Batgirl enThe Joker Set - 76272 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DC Batman De Batcave met Batman Batgirl enThe Joker Set - 76272 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DC Batman De Batcave met Batman Batgirl enThe Joker Set - 76272 momenteel in de aanbieding is.