LEGO City Jungleonderzoekers: watervliegtuig 60425

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Verras je kleine avonturier met deze LEGO® City Jungleonderzoekers: watervliegtuig (60425) speelset voor kinderen vanaf 6 jaar met een speelgoedvliegtuig en een junglegrot. Er zijn ook 2 minifiguren van ontdekkingsreizigers, een kikker en 3 actiefiguren van krokodillen, waaronder een babykrokodil, voor fantasierijke verhalen.Dit LEGO onderzoekersspeelgoed is inclusief stapsgewijze gedrukte bouwinstructies...

Lees meer..
4.5/5
Lees alle reviews

€20.22

Beste deal bij: Bol

30 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€20.22

30% Goedkoper

€28.94

Beschrijving LEGO

Verras je kleine avonturier met deze LEGO® City Jungleonderzoekers: watervliegtuig (60425) speelset voor kinderen vanaf 6 jaar met een speelgoedvliegtuig en een junglegrot. Er zijn ook 2 minifiguren van ontdekkingsreizigers, een kikker en 3 actiefiguren van krokodillen, waaronder een babykrokodil, voor fantasierijke verhalen.Dit LEGO onderzoekersspeelgoed is inclusief stapsgewijze gedrukte bouwinstructies en 3D-instructies in de LEGO Builder app – een digitale bouwpartner met intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen modellen van alle kanten kunnen bekijken tijdens het bouwen.LEGO City sets zijn creatieve cadeaus voor kinderen met coole speelgoedvoertuigen, realistische gebouwen en leuke personages voor fantasierijk speelplezier. Kinderen kunnen deze speelgoedset met...

Verras je kleine avonturier met deze LEGO® City Jungleonderzoekers: watervliegtuig (60425) speelset voor kinderen vanaf 6 jaar met een speelgoedvliegtuig en een junglegrot. Er zijn ook 2 minifiguren van ontdekkingsreizigers, een kikker en 3 actiefiguren van krokodillen, waaronder een babykrokodil, voor fantasierijke verhalen.Dit LEGO onderzoekersspeelgoed is inclusief stapsgewijze gedrukte bouwinstructies en 3D-instructies in de LEGO Builder app – een digitale bouwpartner met intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen modellen van alle kanten kunnen bekijken tijdens het bouwen.LEGO City sets zijn creatieve cadeaus voor kinderen met coole speelgoedvoertuigen, realistische gebouwen en leuke personages voor fantasierijk speelplezier. Kinderen kunnen deze speelgoedset met jungledieren combineren met andere sets (apart verkrijgbaar) uit het LEGO City assortiment voor nog meer speelmogelijkheden.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702017585239
Legocode 60425
Leeftijd 6 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017585239

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Jungleonderzoekers: watervliegtuig 60425 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017585239 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Jungleonderzoekers: watervliegtuig 60425' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60425

Waar is LEGO City Jungleonderzoekers: watervliegtuig 60425 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Jungleonderzoekers: watervliegtuig 60425 met het legonummer 60425 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Jungleonderzoekers: watervliegtuig 60425?

Het lego nummer van LEGO City Jungleonderzoekers: watervliegtuig 60425 is 60425 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Jungleonderzoekers: watervliegtuig 60425 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Jungleonderzoekers: watervliegtuig 60425 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Jungleonderzoekers: watervliegtuig 60425 momenteel in de aanbieding is.