LEGO City Toeristische rode dubbeldekker - 60407

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Verras kinderen van 7 jaar en ouder met een rondrit door de stad in deze LEGO® City Toeristische rode dubbeldekker (60407). Kinderen kunnen het bord met bestemmingen ronddraaien, wachtende passagiers oppikken en ze beneden of op het open bovendek plaatsen. Dit opvallende model is geweldig om neer te zetten en...

Lees meer..
4.4/5
Lees alle reviews

€22.49

Beste deal bij: Bol

37 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€23.99

€22.49

37% Goedkoper

€35.94

Beschrijving LEGO

Verras kinderen van 7 jaar en ouder met een rondrit door de stad in deze LEGO® City Toeristische rode dubbeldekker (60407). Kinderen kunnen het bord met bestemmingen ronddraaien, wachtende passagiers oppikken en ze beneden of op het open bovendek plaatsen. Dit opvallende model is geweldig om neer te zetten en bevat 5 minifiguren, waaronder een baby met een kinderwagen, voor fantasierijk speelplezier.Deze rode LEGO City speelgoedbus is inclusief stapsgewijze gedrukte bouwinstructies en 3D-instructies in de LEGO Builder app – een digitale bouwpartner met intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen modellen van alle kanten kunnen bekijken tijdens het bouwen.LEGO City sets...

Verras kinderen van 7 jaar en ouder met een rondrit door de stad in deze LEGO® City Toeristische rode dubbeldekker (60407). Kinderen kunnen het bord met bestemmingen ronddraaien, wachtende passagiers oppikken en ze beneden of op het open bovendek plaatsen. Dit opvallende model is geweldig om neer te zetten en bevat 5 minifiguren, waaronder een baby met een kinderwagen, voor fantasierijk speelplezier.Deze rode LEGO City speelgoedbus is inclusief stapsgewijze gedrukte bouwinstructies en 3D-instructies in de LEGO Builder app – een digitale bouwpartner met intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen modellen van alle kanten kunnen bekijken tijdens het bouwen.LEGO City sets zijn geweldige december- en verjaardagscadeaus voor kinderen met coole voertuigen, realistische gebouwen en leuke personages voor fantasierijk speelplezier. Kinderen kunnen deze LEGO City bus combineren met andere sets (apart verkrijgbaar) uit het LEGO City assortiment voor nog meer speelmogelijkheden.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702017582894
Legocode 60407
Leeftijd 7 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017582894

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Toeristische rode dubbeldekker - 60407 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017582894 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Toeristische rode dubbeldekker - 60407' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60407

Waar is LEGO City Toeristische rode dubbeldekker - 60407 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Toeristische rode dubbeldekker - 60407 met het legonummer 60407 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Toeristische rode dubbeldekker - 60407?

Het lego nummer van LEGO City Toeristische rode dubbeldekker - 60407 is 60407 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Toeristische rode dubbeldekker - 60407 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Toeristische rode dubbeldekker - 60407 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Toeristische rode dubbeldekker - 60407 momenteel in de aanbieding is.