LEGO ǀ Disney Princess Ariëls muziekpodium - 43235

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Disney

Kinderen vanaf 4 jaar leren bouwen en optreden met dit LEGO® ǀ Disney Princess Ariëls muziekpodium (43235) bouwspeelgoed. Deze Disney Princess speelset is ontworpen om het probleemoplossend vermogen te vergroten en kinderen te inspireren door middel van eindeloos creatief speelplezier.Dit bouwspeelgoed bevat een LEGO ǀ Disney Ariël minipoppetje en een...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€16.98

Beste deal bij: Bol

23 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€18.98

€16.98

23% Goedkoper

€21.94

Beschrijving LEGO

Kinderen vanaf 4 jaar leren bouwen en optreden met dit LEGO® ǀ Disney Princess Ariëls muziekpodium (43235) bouwspeelgoed. Deze Disney Princess speelset is ontworpen om het probleemoplossend vermogen te vergroten en kinderen te inspireren door middel van eindeloos creatief speelplezier.Dit bouwspeelgoed bevat een LEGO ǀ Disney Ariël minipoppetje en een LEGO ǀ Disney Sebastiaan dierenfiguur. Er is ook een podium met een draaiende vloer en een ruimte met een stoel en leuke verhaalideeën, waaronder een gitaar, maracas en een ananas. Een startsteen geeft kinderen een stevige basis, zodat het spelen snel kan beginnen. De intuïtieve instructies in de vorm van...

Kinderen vanaf 4 jaar leren bouwen en optreden met dit LEGO® ǀ Disney Princess Ariëls muziekpodium (43235) bouwspeelgoed. Deze Disney Princess speelset is ontworpen om het probleemoplossend vermogen te vergroten en kinderen te inspireren door middel van eindeloos creatief speelplezier.Dit bouwspeelgoed bevat een LEGO ǀ Disney Ariël minipoppetje en een LEGO ǀ Disney Sebastiaan dierenfiguur. Er is ook een podium met een draaiende vloer en een ruimte met een stoel en leuke verhaalideeën, waaronder een gitaar, maracas en een ananas. Een startsteen geeft kinderen een stevige basis, zodat het spelen snel kan beginnen. De intuïtieve instructies in de vorm van een kleurrijk stripverhaal zijn ideaal voor kinderen die nog niet kunnen lezen.Deze coole 4+ LEGO ǀ Disney bouwset speelt in op de liefde van kinderen voor De Kleine Zeemeermin. De set is gemakkelijk mee te nemen naar een speelafspraakje en een geweldige manier voor volwassenen om het bouwplezier te delen met jonge kinderen.

Kenmerken
Serie LEGO Disney
Merk LEGO
EAN 5702017602073
Legocode 43235
Leeftijd 4 - 9 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017602073

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO ǀ Disney Princess Ariëls muziekpodium - 43235 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017602073 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO ǀ Disney Princess Ariëls muziekpodium - 43235' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Disney Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 43235

Waar is LEGO ǀ Disney Princess Ariëls muziekpodium - 43235 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO ǀ Disney Princess Ariëls muziekpodium - 43235 met het legonummer 43235 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO ǀ Disney Princess Ariëls muziekpodium - 43235?

Het lego nummer van LEGO ǀ Disney Princess Ariëls muziekpodium - 43235 is 43235 bekijk hier alle kenmerken van LEGO ǀ Disney Princess Ariëls muziekpodium - 43235 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO ǀ Disney Princess Ariëls muziekpodium - 43235 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO ǀ Disney Princess Ariëls muziekpodium - 43235 momenteel in de aanbieding is.