LEGO DUPLO® ǀ Disney Ariëls magische onderwaterpaleis 10435

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Duplo

Dompel fans van Disney's De kleine zeemeermin onder in een wereld vol plezier met het LEGO® DUPLO® ǀ Disney Ariëls magische onderwaterpaleis (10435) bouwspeelgoed voor jonge kinderen. Peuters vanaf 2 jaar leren logisch denken en zichzelf uitdrukken terwijl ze scènes uit de Disney Junior tv-serie Ariël naspelen.Peuters helpen de LEGO...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€67.48

Beste deal bij: Bol

30 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€73.94

€67.48

30% Goedkoper

€95.94

Beschrijving LEGO

Dompel fans van Disney's De kleine zeemeermin onder in een wereld vol plezier met het LEGO® DUPLO® ǀ Disney Ariëls magische onderwaterpaleis (10435) bouwspeelgoed voor jonge kinderen. Peuters vanaf 2 jaar leren logisch denken en zichzelf uitdrukken terwijl ze scènes uit de Disney Junior tv-serie Ariël naspelen.Peuters helpen de LEGO DUPLO figuur van Disney prinses Ariël om zich klaar te maken in haar slaapkamer. Dan gaat ze de dansvloer op, terwijl Fernie en Sebastiaan muziek maken. Er zijn allerlei accessoires die peuters inspireren om verhalen over Ariël en haar vriendjes te verzinnen. Door met de personages te spelen, ontdekken peuters...

Dompel fans van Disney's De kleine zeemeermin onder in een wereld vol plezier met het LEGO® DUPLO® ǀ Disney Ariëls magische onderwaterpaleis (10435) bouwspeelgoed voor jonge kinderen. Peuters vanaf 2 jaar leren logisch denken en zichzelf uitdrukken terwijl ze scènes uit de Disney Junior tv-serie Ariël naspelen.Peuters helpen de LEGO DUPLO figuur van Disney prinses Ariël om zich klaar te maken in haar slaapkamer. Dan gaat ze de dansvloer op, terwijl Fernie en Sebastiaan muziek maken. Er zijn allerlei accessoires die peuters inspireren om verhalen over Ariël en haar vriendjes te verzinnen. Door met de personages te spelen, ontdekken peuters hoe ze relaties kunnen opbouwen. Dit educatieve speelgoed ontwikkelt ook de behendigheid wanneer peuters de dansvloer draaien en de schommel duwen.Ariëls onderwaterkasteel helpt kleintjes de fijne motoriek en hand-oogcoördinatie te oefenen terwijl ze de bouwstenen op hun eigen manier in elkaar zetten om een model te maken waar ze trots op zullen zijn.

Kenmerken
Serie LEGO Duplo
Merk LEGO
EAN 5702017583990
Legocode 10435
Leeftijd 2 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017583990

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DUPLO® ǀ Disney Ariëls magische onderwaterpaleis 10435 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017583990 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DUPLO® ǀ Disney Ariëls magische onderwaterpaleis 10435' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Duplo Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10435

Waar is LEGO DUPLO® ǀ Disney Ariëls magische onderwaterpaleis 10435 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DUPLO® ǀ Disney Ariëls magische onderwaterpaleis 10435 met het legonummer 10435 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DUPLO® ǀ Disney Ariëls magische onderwaterpaleis 10435?

Het lego nummer van LEGO DUPLO® ǀ Disney Ariëls magische onderwaterpaleis 10435 is 10435 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DUPLO® ǀ Disney Ariëls magische onderwaterpaleis 10435 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DUPLO® ǀ Disney Ariëls magische onderwaterpaleis 10435 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DUPLO® ǀ Disney Ariëls magische onderwaterpaleis 10435 momenteel in de aanbieding is.