LEGO DUPLO® ǀ Disney Kraampje van Ariël en Botje 10420

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Duplo

Geef fans van De kleine zeemeermin een leuk avontuur onder de zee met het LEGO® DUPLO® ǀ Disney Kraampje van Ariël en Botje (10420). Met deze bouw- en speelset kunnen peuters vanaf 2 jaar spelen met de personages die ze kennen uit de Disney Junior tv-serie Ariël.Dit LEGO DUPLO bouwspeelgoed...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€17.98

Beste deal bij: Bol

31 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€22.97

€17.98

31% Goedkoper

€25.93

Beschrijving LEGO

Geef fans van De kleine zeemeermin een leuk avontuur onder de zee met het LEGO® DUPLO® ǀ Disney Kraampje van Ariël en Botje (10420). Met deze bouw- en speelset kunnen peuters vanaf 2 jaar spelen met de personages die ze kennen uit de Disney Junior tv-serie Ariël.Dit LEGO DUPLO bouwspeelgoed wordt geleverd met een tafel, stoelen en speelgoedfruit. Het bouwbare speelgoedcafé heeft een luik met een scharnierend raam dat open en dicht kan, zodat kleine bouwers hun fijne motoriek kunnen verbeteren.Met dit bouwspeelgoed kunnen volwassenen en jonge kinderen samen spelen en leren. Peuters observeren en doen na terwijl ze avonturen...

Geef fans van De kleine zeemeermin een leuk avontuur onder de zee met het LEGO® DUPLO® ǀ Disney Kraampje van Ariël en Botje (10420). Met deze bouw- en speelset kunnen peuters vanaf 2 jaar spelen met de personages die ze kennen uit de Disney Junior tv-serie Ariël.Dit LEGO DUPLO bouwspeelgoed wordt geleverd met een tafel, stoelen en speelgoedfruit. Het bouwbare speelgoedcafé heeft een luik met een scharnierend raam dat open en dicht kan, zodat kleine bouwers hun fijne motoriek kunnen verbeteren.Met dit bouwspeelgoed kunnen volwassenen en jonge kinderen samen spelen en leren. Peuters observeren en doen na terwijl ze avonturen bedenken voor de 2 LEGO DUPLO figuren van Ariël en Botje. Ze beginnen gevoelens te begrijpen door de emoties te benoemen die een personage in de speelsituatie kan ervaren. Deze educatieve bouwset helpt ook met het ontwikkelen van logisch denken terwijl peuters de gemakkelijk te hanteren stenen op elkaar zetten om scènes uit de tv-serie na te bouwen.

Kenmerken
Serie LEGO Duplo
Merk LEGO
EAN 5702017583594
Legocode 10420
Leeftijd 2 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017583594

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DUPLO® ǀ Disney Kraampje van Ariël en Botje 10420 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017583594 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DUPLO® ǀ Disney Kraampje van Ariël en Botje 10420' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Duplo Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10420

Waar is LEGO DUPLO® ǀ Disney Kraampje van Ariël en Botje 10420 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DUPLO® ǀ Disney Kraampje van Ariël en Botje 10420 met het legonummer 10420 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DUPLO® ǀ Disney Kraampje van Ariël en Botje 10420?

Het lego nummer van LEGO DUPLO® ǀ Disney Kraampje van Ariël en Botje 10420 is 10420 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DUPLO® ǀ Disney Kraampje van Ariël en Botje 10420 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DUPLO® ǀ Disney Kraampje van Ariël en Botje 10420 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DUPLO® ǀ Disney Kraampje van Ariël en Botje 10420 momenteel in de aanbieding is.