LEGO DUPLO® Marvel De motoravonturen van Spin 10424

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Duplo

Peuters kunnen zich opmaken voor superheldenactie met deze LEGO® DUPLO® Marvel De motoravonturen van Spin (10424) Spidey speelset. Met dit leerzame speelgoed voor peuters kunnen kleine webslingeraars vanaf 2 jaar de situatie redden terwijl ze scènes naspelen die zijn geïnspireerd op de Disney+ tv-serie Spidey en zijn geweldige vriendjes.Deze Spidey...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€20.97

Beste deal bij: Bol

19 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€20.97

19% Goedkoper

€24.97

4% Goedkoper

€25.93

Beschrijving LEGO

Peuters kunnen zich opmaken voor superheldenactie met deze LEGO® DUPLO® Marvel De motoravonturen van Spin (10424) Spidey speelset. Met dit leerzame speelgoed voor peuters kunnen kleine webslingeraars vanaf 2 jaar de situatie redden terwijl ze scènes naspelen die zijn geïnspireerd op de Disney+ tv-serie Spidey en zijn geweldige vriendjes.Deze Spidey fantasiespeelset is ideaal voor leuke, korte speelsessies en bevat een LEGO DUPLO Spin figuur, een speelgoedmotor en een bouwbaar hoofdkwartier. Peuters rijden met Spins motor over de bouwbare helling om hem de actie in te sturen. Tijdens de strijd helpen kleine superhelden de speelgoedfiguur van Spin om de vliegende stenen...

Peuters kunnen zich opmaken voor superheldenactie met deze LEGO® DUPLO® Marvel De motoravonturen van Spin (10424) Spidey speelset. Met dit leerzame speelgoed voor peuters kunnen kleine webslingeraars vanaf 2 jaar de situatie redden terwijl ze scènes naspelen die zijn geïnspireerd op de Disney+ tv-serie Spidey en zijn geweldige vriendjes.Deze Spidey fantasiespeelset is ideaal voor leuke, korte speelsessies en bevat een LEGO DUPLO Spin figuur, een speelgoedmotor en een bouwbaar hoofdkwartier. Peuters rijden met Spins motor over de bouwbare helling om hem de actie in te sturen. Tijdens de strijd helpen kleine superhelden de speelgoedfiguur van Spin om de vliegende stenen te ontwijken door ze in zijn web te vangen.Dit creatieve speelgoed voor peuters stimuleert logisch nadenken en de fijne motoriek. Jonge kinderen leren zichzelf uit te drukken door de emoties te herkennen die Spin tijdens de actie kan voelen, waardoor ze ook hun eigen gevoelens leren begrijpen.

Kenmerken
Serie LEGO Duplo
Merk LEGO
EAN 5702017583792
Legocode 10424
Leeftijd 2 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017583792

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DUPLO® Marvel De motoravonturen van Spin 10424 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017583792 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DUPLO® Marvel De motoravonturen van Spin 10424' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Duplo Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10424

Waar is LEGO DUPLO® Marvel De motoravonturen van Spin 10424 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DUPLO® Marvel De motoravonturen van Spin 10424 met het legonummer 10424 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DUPLO® Marvel De motoravonturen van Spin 10424?

Het lego nummer van LEGO DUPLO® Marvel De motoravonturen van Spin 10424 is 10424 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DUPLO® Marvel De motoravonturen van Spin 10424 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DUPLO® Marvel De motoravonturen van Spin 10424 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DUPLO® Marvel De motoravonturen van Spin 10424 momenteel in de aanbieding is.