LEGO Friends Lianns kamer Speelset met Minipoppetjes en Accessoires - 41739

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Kunstzinnige kinderen vanaf 6 jaar kunnen hun hart ophalen met deze LEGO Friends Lianns kamer (41739) speelset. Kinderen leren het energieke personage Liann kennen door haar slaapkamer met tekenbureau, erker en verborgen bed te bouwen en te verkennen. Ze beleven urenlang speelplezier terwijl ze de vriendschap tussen Liann en Autumn...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€17.98

Beste deal bij: Bol

31 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€17.98

31% Goedkoper

€24.97

4% Goedkoper

€25.93

Beschrijving LEGO

Kunstzinnige kinderen vanaf 6 jaar kunnen hun hart ophalen met deze LEGO Friends Lianns kamer (41739) speelset. Kinderen leren het energieke personage Liann kennen door haar slaapkamer met tekenbureau, erker en verborgen bed te bouwen en te verkennen. Ze beleven urenlang speelplezier terwijl ze de vriendschap tussen Liann en Autumn naspelen, of doen alsof ze een schilderij maken van Lianns huisdier Popcorn. Bij deze set met speelgoed om te verzamelen zijn 2 LEGO Friends minipoppetjes inbegrepen van personages Liann en Autumn uit de serie voor 2023. De speelset bevat ook een dierenfiguur van Popcorn de gekko, plus talloze accessoires voor...

Kunstzinnige kinderen vanaf 6 jaar kunnen hun hart ophalen met deze LEGO Friends Lianns kamer (41739) speelset. Kinderen leren het energieke personage Liann kennen door haar slaapkamer met tekenbureau, erker en verborgen bed te bouwen en te verkennen. Ze beleven urenlang speelplezier terwijl ze de vriendschap tussen Liann en Autumn naspelen, of doen alsof ze een schilderij maken van Lianns huisdier Popcorn. Bij deze set met speelgoed om te verzamelen zijn 2 LEGO Friends minipoppetjes inbegrepen van personages Liann en Autumn uit de serie voor 2023. De speelset bevat ook een dierenfiguur van Popcorn de gekko, plus talloze accessoires voor de poppetjes, zoals verftubes, paletten en schildersezels en andere knutselmaterialen. Met de meegeleverde speelgoeddonuts, bekers, stripboeken, een skateboard, mobiele telefoon, een pen en een terrarium voor het huisdier kunnen kinderen eindeloos veel fantasierijke verhalen bedenken. In het LEGO Friends universum spelen kinderen levensechte avonturen na met de nieuwe generatie personages. Verras kinderen vanaf 6 jaar die helemaal weg zijn van knutselen, kunst en leuke verhalen bedenken met deze leuke speelset als cadeau voor hun verjaardag, een feestdag of een andere gelegenheid. Afmetingen: ca. 8 cm hoog, 13 cm breed en 9 cm diep. Bevat 204 onderdelen.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702017415246
Legocode 41739
Leeftijd 6 - 10 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017415246

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Lianns kamer Speelset met Minipoppetjes en Accessoires - 41739 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017415246 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Lianns kamer Speelset met Minipoppetjes en Accessoires - 41739' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41739

Waar is LEGO Friends Lianns kamer Speelset met Minipoppetjes en Accessoires - 41739 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Lianns kamer Speelset met Minipoppetjes en Accessoires - 41739 met het legonummer 41739 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Lianns kamer Speelset met Minipoppetjes en Accessoires - 41739?

Het lego nummer van LEGO Friends Lianns kamer Speelset met Minipoppetjes en Accessoires - 41739 is 41739 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Lianns kamer Speelset met Minipoppetjes en Accessoires - 41739 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Lianns kamer Speelset met Minipoppetjes en Accessoires - 41739 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Lianns kamer Speelset met Minipoppetjes en Accessoires - 41739 momenteel in de aanbieding is.