LEGO Gabby's Dollhouse Vertroetelschip van Gabby en Meerminkat - 10786

LEGO Gabby's Dollhouse Vertroetelschip van Gabby en Meerminkat (10786) voor kinderen van 4 jaar en ouder draait allemaal om plezier met vrienden, er geweldig uitzien en luxe traktaties! Fans van Gabby's Dollhouse, een animatieserie van DreamWorks Animation, zullen zeker dol zijn op deze glamoureuze speelset. Een schoonheids-spa-boottocht. Kinderen die dol...

Lees meer..
4.5/5
Lees alle reviews

€18.73

Beste deal bij: Bol

30 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€20.83

€18.73

30% Goedkoper

€25.98

€24.97

7% Goedkoper

€26.94

Beschrijving LEGO

LEGO Gabby's Dollhouse Vertroetelschip van Gabby en Meerminkat (10786) voor kinderen van 4 jaar en ouder draait allemaal om plezier met vrienden, er geweldig uitzien en luxe traktaties! Fans van Gabby's Dollhouse, een animatieserie van DreamWorks Animation, zullen zeker dol zijn op deze glamoureuze speelset. Een schoonheids-spa-boottocht. Kinderen die dol zijn op speelgoedboten, schoonheidsbehandelingen en creatief spelen, zullen ook worden geïnspireerd om eindeloze, imaginaire kattenavonturen te verkennen met deze veelzijdige speelset. De set bevat een Gabby-minifiguur, een MerCat-figuur, een bouwbare boot en een spa-salon, plus veel accessoires, waaronder zonnebrillen, sterren, een reddingsvest, spiegel, borstel, haarproducten en een extra pruik voor...

LEGO Gabby's Dollhouse Vertroetelschip van Gabby en Meerminkat (10786) voor kinderen van 4 jaar en ouder draait allemaal om plezier met vrienden, er geweldig uitzien en luxe traktaties! Fans van Gabby's Dollhouse, een animatieserie van DreamWorks Animation, zullen zeker dol zijn op deze glamoureuze speelset. Een schoonheids-spa-boottocht. Kinderen die dol zijn op speelgoedboten, schoonheidsbehandelingen en creatief spelen, zullen ook worden geïnspireerd om eindeloze, imaginaire kattenavonturen te verkennen met deze veelzijdige speelset. De set bevat een Gabby-minifiguur, een MerCat-figuur, een bouwbare boot en een spa-salon, plus veel accessoires, waaronder zonnebrillen, sterren, een reddingsvest, spiegel, borstel, haarproducten en een extra pruik voor Gabby. Er is een kleurrijke afbeeldingsverhaal-bouwgids, terwijl de digitale LEGO Builder-app intuïtieve zoom- en draaigereedschappen bevat. En, met een boot-element Starter Brick, kan het bouwplezier meteen beginnen. Leuk voor families. De sets voor kinderen van 4 jaar en ouder bieden de perfecte manier voor volwassenen om het bouw- en speelplezier met de jongsten te delen.

Kenmerken
Serie LEGO Gabby's Dollhouse
Merk LEGO
EAN 5702017424101
Legocode 10786
Leeftijd 4 - 8 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017424101

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Gabby's Dollhouse Vertroetelschip van Gabby en Meerminkat - 10786 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017424101 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Gabby's Dollhouse Vertroetelschip van Gabby en Meerminkat - 10786' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Gabby's Dollhouse Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10786

Waar is LEGO Gabby's Dollhouse Vertroetelschip van Gabby en Meerminkat - 10786 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Gabby's Dollhouse Vertroetelschip van Gabby en Meerminkat - 10786 met het legonummer 10786 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Gabby's Dollhouse Vertroetelschip van Gabby en Meerminkat - 10786?

Het lego nummer van LEGO Gabby's Dollhouse Vertroetelschip van Gabby en Meerminkat - 10786 is 10786 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Gabby's Dollhouse Vertroetelschip van Gabby en Meerminkat - 10786 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Gabby's Dollhouse Vertroetelschip van Gabby en Meerminkat - 10786 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Gabby's Dollhouse Vertroetelschip van Gabby en Meerminkat - 10786 momenteel in de aanbieding is.