LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's feestkamer set 10797

Gabby's feestkamer (10797) is de ultieme discospeelset voor fans van Gabby's poppenhuis van DreamWorks Animation. Dit speelgoed voor kinderen ontwikkelt het zelfvertrouwen, de concentratie en het probleemoplossend vermogen bij kleuters vanaf 4 jaar.Dit speelgoed voor meisjes en jongens is een discospeelset en nog veel meer! Met Gabby, Daniël James 'DJ'...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€44.99

Beste deal bij: Bol

20 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€44.99

20% Goedkoper

€55.94

Beschrijving LEGO

Gabby's feestkamer (10797) is de ultieme discospeelset voor fans van Gabby's poppenhuis van DreamWorks Animation. Dit speelgoed voor kinderen ontwikkelt het zelfvertrouwen, de concentratie en het probleemoplossend vermogen bij kleuters vanaf 4 jaar.Dit speelgoed voor meisjes en jongens is een discospeelset en nog veel meer! Met Gabby, Daniël James 'DJ' Kattenkruid, Kitty Fee en Meerminkat en verschillende muzikale feestaccessoires, waaronder een duwbare feestbus met ingebouwd keyboard, een draaibare dansvloer, een gitaar, 2 microfoons en een sprankelende discobal, zijn alle ingrediënten aanwezig voor urenlang fantasierijk speelplezier! Er zijn ballonnen en rolschaatsen voor de rollerdisco, popcorn en 2 glazen vol slushie-ijs voor...

Gabby's feestkamer (10797) is de ultieme discospeelset voor fans van Gabby's poppenhuis van DreamWorks Animation. Dit speelgoed voor kinderen ontwikkelt het zelfvertrouwen, de concentratie en het probleemoplossend vermogen bij kleuters vanaf 4 jaar.Dit speelgoed voor meisjes en jongens is een discospeelset en nog veel meer! Met Gabby, Daniël James 'DJ' Kattenkruid, Kitty Fee en Meerminkat en verschillende muzikale feestaccessoires, waaronder een duwbare feestbus met ingebouwd keyboard, een draaibare dansvloer, een gitaar, 2 microfoons en een sprankelende discobal, zijn alle ingrediënten aanwezig voor urenlang fantasierijk speelplezier! Er zijn ballonnen en rolschaatsen voor de rollerdisco, popcorn en 2 glazen vol slushie-ijs voor de chill-outzone, een katapult en blikjes voor het omgooispel. Gabby krijgt een taart en cadeautjes die via de glijbaan worden bezorgd. De set wordt geleverd met een grote startsteen en intuïtieve bouwinstructies in de vorm van een kleurrijk stripverhaal.

Kenmerken
Serie LEGO Gabby's Dollhouse
Merk LEGO
EAN 5702017582504
Legocode 10797
Leeftijd 4 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017582504

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's feestkamer set 10797 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017582504 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's feestkamer set 10797' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Gabby's Dollhouse Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10797

Waar is LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's feestkamer set 10797 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's feestkamer set 10797 met het legonummer 10797 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's feestkamer set 10797?

Het lego nummer van LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's feestkamer set 10797 is 10797 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's feestkamer set 10797 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's feestkamer set 10797 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's feestkamer set 10797 momenteel in de aanbieding is.