LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's kittendagverblijf 10796

Gabby's kittendagverblijf (10796) is fantasierijk speelgoed voor fans van DreamWorks Animations Gabby's poppenhuis van 4 jaar en ouder. Dit kleuterspeelgoed voor meisjes en jongens is een geweldige manier om spelenderwijs zelfvertrouwen op te bouwen, de concentratie te vergroten en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen!Als je op zoek bent naar een cadeau...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€33.95

Beste deal bij: Bol

26 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€33.95

26% Goedkoper

€45.94

Beschrijving LEGO

Gabby's kittendagverblijf (10796) is fantasierijk speelgoed voor fans van DreamWorks Animations Gabby's poppenhuis van 4 jaar en ouder. Dit kleuterspeelgoed voor meisjes en jongens is een geweldige manier om spelenderwijs zelfvertrouwen op te bouwen, de concentratie te vergroten en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen!Als je op zoek bent naar een cadeau voor een kleuter die graag voor dieren zorgt, dan is deze poppenhuisspeelset ideaal voor jou. De speelset is inclusief een Gabby minipoppetje, figuren van Pandy Poek, Baby Kittenhoorn, Baby Mi-uil en 4 Babycupcakes en bevat een schommel, glijbaan, speelgoedtrein en een kinderwagen met 4 zitplaatsen. Er is een bad met...

Gabby's kittendagverblijf (10796) is fantasierijk speelgoed voor fans van DreamWorks Animations Gabby's poppenhuis van 4 jaar en ouder. Dit kleuterspeelgoed voor meisjes en jongens is een geweldige manier om spelenderwijs zelfvertrouwen op te bouwen, de concentratie te vergroten en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen!Als je op zoek bent naar een cadeau voor een kleuter die graag voor dieren zorgt, dan is deze poppenhuisspeelset ideaal voor jou. De speelset is inclusief een Gabby minipoppetje, figuren van Pandy Poek, Baby Kittenhoorn, Baby Mi-uil en 4 Babycupcakes en bevat een schommel, glijbaan, speelgoedtrein en een kinderwagen met 4 zitplaatsen. Er is een bad met accessoires, waaronder shampoo en een haarborstel. Een fles, beker, verhalenboek en knusse bedjes (inclusief een nest voor Baby Mi-uil) zijn inbegrepen voor een ontspannen dutje. De set wordt geleverd met een startsteen en intuïtieve bouwinstructies in de vorm van een kleurrijk stripverhaal.

Kenmerken
Serie LEGO Gabby's Dollhouse
Merk LEGO
EAN 5702017582498
Legocode 10796
Leeftijd 4 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017582498

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's kittendagverblijf 10796 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017582498 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's kittendagverblijf 10796' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Gabby's Dollhouse Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10796

Waar is LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's kittendagverblijf 10796 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's kittendagverblijf 10796 met het legonummer 10796 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's kittendagverblijf 10796?

Het lego nummer van LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's kittendagverblijf 10796 is 10796 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's kittendagverblijf 10796 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's kittendagverblijf 10796 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's kittendagverblijf 10796 momenteel in de aanbieding is.