LEGO Gabby's poppenhuis Knutselen met Babykitty 10795

LEGO® 4+ Gabby's poppenhuis Knutselen met Babykitty (10795) is fantasiespeelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar, ontworpen om creatieve vaardigheden te ontwikkelen en fantasierijk spel te stimuleren. Deze poppenhuisset voor kinderen zit vol kleur, bekende personages en leuke kenmerken die fans van Gabby's poppenhuis van DreamWorks Animation zullen herkennen en waarderen.Dit...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€15.98

Beste deal bij: Bol

24 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€17.98

€15.98

24% Goedkoper

€20.94

Beschrijving LEGO

LEGO® 4+ Gabby's poppenhuis Knutselen met Babykitty (10795) is fantasiespeelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar, ontworpen om creatieve vaardigheden te ontwikkelen en fantasierijk spel te stimuleren. Deze poppenhuisset voor kinderen zit vol kleur, bekende personages en leuke kenmerken die fans van Gabby's poppenhuis van DreamWorks Animation zullen herkennen en waarderen.Dit LEGO speelgoed voor kinderen bevat een imitatiekwast, verf, schaar en een spuitbus, plus een Gabby minipoppetje en een figuur van Babykitty. Samen schilderen Gabby en Babykitty een schilderij en bouwen ze een model van Gabby's poppenhuis. Er is zelfs een ladder waarmee de personages de top van het model kunnen...

LEGO® 4+ Gabby's poppenhuis Knutselen met Babykitty (10795) is fantasiespeelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar, ontworpen om creatieve vaardigheden te ontwikkelen en fantasierijk spel te stimuleren. Deze poppenhuisset voor kinderen zit vol kleur, bekende personages en leuke kenmerken die fans van Gabby's poppenhuis van DreamWorks Animation zullen herkennen en waarderen.Dit LEGO speelgoed voor kinderen bevat een imitatiekwast, verf, schaar en een spuitbus, plus een Gabby minipoppetje en een figuur van Babykitty. Samen schilderen Gabby en Babykitty een schilderij en bouwen ze een model van Gabby's poppenhuis. Er is zelfs een ladder waarmee de personages de top van het model kunnen bereiken. De muur is bedekt met kunst en aan de bovenkant van het model steken twee kattenoren uit. De set zit boordevol boeiende details en wordt geleverd met een startsteen om kinderen op weg te helpen. Met intuïtieve bouwinstructies in de vorm van een kleurrijk stripverhaal.

Kenmerken
Serie LEGO Gabby's Dollhouse
Merk LEGO
EAN 5702017582481
Legocode 10795
Leeftijd 4 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017582481

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Gabby's poppenhuis Knutselen met Babykitty 10795 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017582481 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Gabby's poppenhuis Knutselen met Babykitty 10795' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Gabby's Dollhouse Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10795

Waar is LEGO Gabby's poppenhuis Knutselen met Babykitty 10795 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Gabby's poppenhuis Knutselen met Babykitty 10795 met het legonummer 10795 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Gabby's poppenhuis Knutselen met Babykitty 10795?

Het lego nummer van LEGO Gabby's poppenhuis Knutselen met Babykitty 10795 is 10795 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Gabby's poppenhuis Knutselen met Babykitty 10795 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Gabby's poppenhuis Knutselen met Babykitty 10795 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Gabby's poppenhuis Knutselen met Babykitty 10795 momenteel in de aanbieding is.