LEGO Star Wars™ Hinderlaag op Mandalore™ Battle Pack 75373

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Star Wars

Laat kinderen geweldige jetpackconfrontaties naspelen met het LEGO® Star Wars: The Mandalorian Hinderlaag op Mandalore Battle Pack (75373). Dit is een superleuk cadeautje voor jongens, meisjes en fans van 6 jaar en ouder. Met deze bouwbare speelset kunnen ze de actie uit seizoen 3 van Star Wars: The Mandalorian opnieuw...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€22.97

Beste deal bij: Bol

18 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€22.97

18% Goedkoper

€27.94

Beschrijving LEGO

Laat kinderen geweldige jetpackconfrontaties naspelen met het LEGO® Star Wars: The Mandalorian Hinderlaag op Mandalore Battle Pack (75373). Dit is een superleuk cadeautje voor jongens, meisjes en fans van 6 jaar en ouder. Met deze bouwbare speelset kunnen ze de actie uit seizoen 3 van Star Wars: The Mandalorian opnieuw beleven met 4 LEGO minifiguren: een Mandalorian Nite Owl, Mandalorian strijder en 2 Imperial Commando's. Er zijn ook veel LEGO accessoires, waaronder blasters, blasterpistolen en jetpackelementen, plus een transparant element met een handvat om een LEGO minifiguur te laten 'vliegen'. Een bouwbare rotsformatie met een grot en een noppenschietend kanon...

Laat kinderen geweldige jetpackconfrontaties naspelen met het LEGO® Star Wars: The Mandalorian Hinderlaag op Mandalore Battle Pack (75373). Dit is een superleuk cadeautje voor jongens, meisjes en fans van 6 jaar en ouder. Met deze bouwbare speelset kunnen ze de actie uit seizoen 3 van Star Wars: The Mandalorian opnieuw beleven met 4 LEGO minifiguren: een Mandalorian Nite Owl, Mandalorian strijder en 2 Imperial Commando's. Er zijn ook veel LEGO accessoires, waaronder blasters, blasterpistolen en jetpackelementen, plus een transparant element met een handvat om een LEGO minifiguur te laten 'vliegen'. Een bouwbare rotsformatie met een grot en een noppenschietend kanon dragen bij aan de actiemogelijkheden.Bekijk de LEGO Builder app voor digitale instructies en zoom- en draaifuncties om de bouwervaring nog leuker te maken.De rotsformatie/grot kan worden verbonden met de Mandalorian basis uit de set Paz Vizsla en Moff Gideon duel (75386, apart verkrijgbaar) voor extra speelmogelijkheden.

Kenmerken
Serie LEGO Star Wars
Merk LEGO
EAN 5702017584324
Legocode 75373
Leeftijd 6 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017584324

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Star Wars™ Hinderlaag op Mandalore™ Battle Pack 75373 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017584324 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Star Wars™ Hinderlaag op Mandalore™ Battle Pack 75373' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Star Wars Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75373

Waar is LEGO Star Wars™ Hinderlaag op Mandalore™ Battle Pack 75373 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Star Wars™ Hinderlaag op Mandalore™ Battle Pack 75373 met het legonummer 75373 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Star Wars™ Hinderlaag op Mandalore™ Battle Pack 75373?

Het lego nummer van LEGO Star Wars™ Hinderlaag op Mandalore™ Battle Pack 75373 is 75373 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Star Wars™ Hinderlaag op Mandalore™ Battle Pack 75373 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Star Wars™ Hinderlaag op Mandalore™ Battle Pack 75373 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Star Wars™ Hinderlaag op Mandalore™ Battle Pack 75373 momenteel in de aanbieding is.