LEGO Wicked Glinda Elphaba en Nessarose op Shiz University - 75681

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Wicked

Breng meisjes en jongens vanaf 7 jaar naar het land van Oz met het fantasiespeelgoed Glinda, Elphaba en Nessarose op Shiz University (75681). Dit is een geweldig cadeau voor kinderen die dol zijn op poppenhuisspeelsets en fans van de film Wicked.Fans beginnen aan hun LEGO® Wicked avontuur als Glinda aankomt...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€24.79

Beste deal bij: Bol

31 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€26.99

€24.79

31% Goedkoper

€35.94

Beschrijving LEGO

Breng meisjes en jongens vanaf 7 jaar naar het land van Oz met het fantasiespeelgoed Glinda, Elphaba en Nessarose op Shiz University (75681). Dit is een geweldig cadeau voor kinderen die dol zijn op poppenhuisspeelsets en fans van de film Wicked.Fans beginnen aan hun LEGO® Wicked avontuur als Glinda aankomt op Shiz University met een zeilboot met een beweegbaar roze zeil, net als in de film Wicked. Met dit cadeau kunnen kinderen verhalen over vriendschap naspelen met de minipoppetjes van Glinda, Elphaba en Nessarose.Het gedetailleerde gebouw van 2 verdiepingen heeft 2 balkons en een boekenkamer met een boekenstandaard. Kinderen kunnen...

Breng meisjes en jongens vanaf 7 jaar naar het land van Oz met het fantasiespeelgoed Glinda, Elphaba en Nessarose op Shiz University (75681). Dit is een geweldig cadeau voor kinderen die dol zijn op poppenhuisspeelsets en fans van de film Wicked.Fans beginnen aan hun LEGO® Wicked avontuur als Glinda aankomt op Shiz University met een zeilboot met een beweegbaar roze zeil, net als in de film Wicked. Met dit cadeau kunnen kinderen verhalen over vriendschap naspelen met de minipoppetjes van Glinda, Elphaba en Nessarose.Het gedetailleerde gebouw van 2 verdiepingen heeft 2 balkons en een boekenkamer met een boekenstandaard. Kinderen kunnen de QR-code ontdekken en scannen met hun apparaat om toegang te krijgen tot unieke LEGO Wicked content. Het minipoppenhuis zit boordevol creatieve accessoires, zoals bloemen, drankjes en een sticker voor de rolstoel van Nessarose, zodat kinderen die van poppenhuizen houden hun set kunnen aanpassen en helemaal naar hun zin kunnen maken.

Kenmerken
Serie LEGO Wicked
Merk LEGO
EAN 5702017758633
Legocode 75681
Leeftijd 7 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017758633

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Wicked Glinda Elphaba en Nessarose op Shiz University - 75681 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017758633 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Wicked Glinda Elphaba en Nessarose op Shiz University - 75681' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Wicked Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75681

Waar is LEGO Wicked Glinda Elphaba en Nessarose op Shiz University - 75681 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Wicked Glinda Elphaba en Nessarose op Shiz University - 75681 met het legonummer 75681 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Wicked Glinda Elphaba en Nessarose op Shiz University - 75681?

Het lego nummer van LEGO Wicked Glinda Elphaba en Nessarose op Shiz University - 75681 is 75681 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Wicked Glinda Elphaba en Nessarose op Shiz University - 75681 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Wicked Glinda Elphaba en Nessarose op Shiz University - 75681 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Wicked Glinda Elphaba en Nessarose op Shiz University - 75681 momenteel in de aanbieding is.